A gyerekkorból alig kilépve nekivágni a világnak: merészség. Idegen országban felépíteni egy vállalatot: tehetség. Hazatérni a gyermekkor helyszínére és ott megvalósítani egy álmot: hazaszeretet, amihez ember kell.
A Paulus Molnár Borház története erről szól.

Sok szeretettel üdvözlöm a Molnár Borház világában és köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt minket, kérem engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzak.

Molnár Pál vagyok, gyerekkorom óta a bor és a szőlő körül forgott az életem.

Boldog ember vagyok,  mert azon kevesek közé sorolhatom magam, akiknek gyermekkori álma válhatott valóra. Ez az álom egy saját borászat volt. Mindig is becsültem ha a kitartás alázattal párosulva értéket teremtett. Álmaim szüleménye ez a borászat, melynek gyökerei a gyermekként megélt móri élményekben és családi szüretekben rejlenek.

Amennyiben személyes élményként szeretné átélni a boraink adta csodákat, jöjjön el hozzánk és gazdagodjon egy felejthetetlen „Paulus bortúrával”

A szőlők telepítése 2008-ban kezdődőtt a Móri Bor KFt.-vel, magát a

Paulus Borházat 2012-ben alapítottam. A Paulus Molnár Borház jelenleg 130 hektár termőterülettel rendelkezik. Legnagyobb területen Generosa-t, Ezerjót, Olaszrizlinget, Chardonnay-t és Királyleánykáz és Sauvignon Blanc-t telepítettünk.

Az, hogy valaki az 1970-es években nekivágott a világnak, talán nem volt olyan egyedi eset. Molnár Pál 19 évesen választotta Svájcot, ahol gépészeti vállalatot épített fel és vezetett 38 éven keresztül. Két éve azonban eladta a cégét és megvalósította az álmát: visszatért a móri lankákhoz, a szőlőkhöz és a borhoz.
Cégünk felépítése:
Molnár Pál – Tulajdonos
Diós Máté – Cégvezető
Mogyorósi Lajos-Főborász
Mukli Dániel- Szőlészeti vezető

 Webshop

Egyedi ajánlatok, kedvezmények, ajándékok egyenesen tőlünk. Ne hagyja ki, nézzen szét most.

Megnézem

Gasztronómia

A Bormúzeum házi készítésű- és a gourme-t konyha rajongóit egyaránt ínycsiklandó ételekkel várja.

Megnézem

Rendezvények

Vacsora, esküvő, céges rendezvény a Paulus Borháznál. Egyedi ajánlatok minden esetben.

Megnézem
Pince2mb
2mb
2mn
12656297_969938179728133_972478621_o
IMG_7738
IMG_7748 (1) (1)
12 (1) (1)
22

Előző
Következő