google-site-verification=lxQDzZP3z5TmMscgykaki6Y6sEjab0hoA-UH1K8bVQM
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paulus Veranda

Csupor Bernát Aba -
Paulus Veranda
Ha meg akarod élni a teljes Paulus élményt, látogass el a Verandánkra, borozz velünk a mediterrán kertünkben. Kóstold meg legújabb tételeinket, kapcsolj ki és töltődj fel!

Nagyon sokat hallani olyan helyekről, amelyeket a város "rejtett gyöngyszemének" neveznek. Azok a helyek, amelyek mindenki figyelmét megérdemli, Móron ezek egyika a Paulus Veranda. Ez a terasz egy olyan hely, ahol megtalálhatod az igazi otthonosságot és kényeztetést egyaránt. Amikor belépsz a Paulus Verandába, azonnal érezni fogod a vendégszeretetet és a barátságos környezetet.

A borászat mellett megbújó terasz rögtön megfogja az embert és olyan érzést kelt benned, mintha otthon lennél egy rég nem látott barát vendégszeretetében. Ezek a Paulus borok és pezsgők bármelyike felidézik benned a tavasz frissességét vagy a nyár legvidámabb pillanatait. Ez itt a hely, ahol egy pohár bor mellett igazán lazíthatsz és élvezheted a társaságot, átadhatod magad az ízeknek, kibeszélhetitek kollégákkal az év legviccesebb pillanatait vagy csak kipróbálsz valamit a gasztronómiában, amit a Paulus Veranda nyújthat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #bemutatkozó #borkostolok #veranda